El Consell de Mallorca reobri la capella de la Misericòrdia amb l’exposició “Espais Naturals”

El Consell de Mallorca reobri la capella de la Misericòrdia amb l’exposició “Espais Naturals”. Es tracta d’una mostra representativa dels espais naturals adscrits al Ministeri de Defensa inclosos a la Red Natura 2000 i l’objectiu és donar a conèixer la valuosa diversitat de la flora i la fauna presents als enclaus que tenen ús militar. A més, també es posa de relleu la cultura de defensa, és a dir, les mesures que es duen a terme per a la protecció i conservació del medi ambient. 

La inauguració de l’exposició es durà a terme aquest dimarts, 20 de febrer, a les 19 hores, i estarà disponible fins al 2 de març, en horari de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. 

Més informació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *