Publicacions

Bolletí de la Societat d’Història Natural de les Balears BSHNB

El Bolletí de la Societat d’Història Natural de les Balears és una sèrie periòdica publicada anualment des dels inicis de la Societat, que conté articles relacionats amb la Història Natural de les Balears. Actualment se n’han editat 66 volums i ja ha esdevingut un referent bàsic per a qualsevol estudiós de la natura a les Balears.

Es pot consultar el bolletí, en format pdf, al web del Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears. En aquest lloc es poden consultar, en accés obert, tots els articles complets dels bolletins, des del número 1 (1955). 

També es poden consultar al web RACO.cat.

En aquesta web incloem els articles acceptats, ja editats, del Bolletí de la Societat d’Història Natural de les Balears 66 (2023). És un servei ‘Online First’ que permet als usuaris descarregar gratuïtament els articles una vegada ja acceptats per la Junta de Publicacions del BSHNB.

Monografies de la Societat d’Història Natural

Les monografies de la Societat d’Història Natural són un conjunt de publicacions aperiòdiques presentades com a treballs monogràfics que enfoquen aspectes puntuals de qualsevol dels temes que són propis de la Societat.

Les Monografies es van començar a publicar l’any 1990 i se n’han publicat 35 de llavors ençà, que han tractat temes de diversa índole.

L’última monografia publicada és de l’any 2022 “Orquídies, muntanyes i fotògrafs
Monografies de la Societat d’Història Natural de les Balears, 35. Miquel Àngel Gual i Luis Alberto Domínguez.

Es pot consultar les Mon0grafies, en format pdf, al web del Servei de Biblioteca i Documentació de la Universitat de les Illes Balears.